lauantai 6. heinäkuuta 2013

Takka saapui ja on asennettu

Viimeajat ollaan vietetty ahkerasti kesäresidenssillä, enkä ole jaksanut raahata konetta mukaan. Koitetaanpa nyt purkaa tästä aiheutunutta bloggaussumaa.

Takka saapui 1.7.. Samana iltana kannoimme kivet sisälle ja valmstelimme takkamuurausta, joka oli sovittu tiistaille. Hieman aiheutti päänvaivaa Tulikiven sekavanoloinen kuva kivien oikeista paikoista. Päättelimme kuitenkin, että on tärkeintä, että kivet on jossain järjestyksessä ja kohtuullisen lähellä muurauspaikkaa.

Takka kannettuna sisälle.
Kun tiistaiaamuna tulin työmaalle, muurari olikin jo täydessä vauhdissa. Yritin pysyä pois jaloista, mutta puoliltapäivin kävin räpsäämässä kuvan muotoutuvasta takasta. Muurarin mielestä keskeneräistä työtä ei sitten sovi arvostella :) Ei arvostella muurausta, mutta arvostellaan takan kokoa. Takka on nimittäin juuri oikean kokoinen tuohon paikalle, korkeus ja leveys osuivat ihan nappiin. Hyvä me!


Päivän päätteeksi takka olikin sitten jo pinnoitettu. Vain saumaus ja luukut puuttuvat.

Takka muurattuna. Saumausta odotellessa.
Nyt vain odottelemme, että muurari käy viimeistelemässä takan. Jos tässä kohtaa voi kuitenkin todeta, että takkavalintamme osui ihan täysin nappiin!

Lisää kuvia luonnollisesti, jahka takka on täysin valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti