torstai 25. heinäkuuta 2013

Teknisen tilan täyttäminen aloitettu

Tänään meidän taloprojektssa saavutettiin jonkinlainen rajapyykki, kun RepAirin pojat kävivät asentamassa IV-koneen paikoilleen. IV-Kone haukkaa teknisestä tilasta valtaisan siivun. Kone on 90 cm leveä ja IV-asentajat halusivat kytkeä laitteen hyvälle huoltokorkeudelle. Alle tulee vesimittari, lattialämmityksen jakotukki ja oletettavasti jokunen metri vesijohtoa ristiin ja rastiin.


Edessä ylhäällä on kanavapatteri, jolla hoidetaan viilennys.
Taisin aiemmin mainita, että tiukkaa tekee. Toisaalta sähkökaapille on nyt käsittääkseni ihan hyvä paikka ja vastaavan mestarin kanssa katseltiin, että maalämpöpumppukin saataneen ihan hienosti asemoitua. Viime kädessä kaikki mahtuminen on tietysti kiinni asentajien ammattitaidosta (siinä heille haaste).

Sähköpääkeskuksen paikka.
Maalämpöpumpun paikka.
Lattian telasin kahteen kertaan Solmasterin EP 10 -epoksipinnoitteella. Ihan mukava levitellä ja kuivuu uudelleenkäsieltäväksi kahdeksassa tunnissa. Lopullinen kovettuminen kestää 3 - 7 päivää. Valitettavasti vain väliseinät on levytetty, joten ulkoseinien osalta joudun vielä sutimaan pienen noston myöhemmin.

Huomenna on siis ilmavuotomittaus. Vai onko se sittenkin tiiveysmittaus? Noh, huomenna selviää, onko talo tiivis vai löytyykö vuotoja.

Jäi muuten aiemmin bloggaamatta tuo lämpökaivon porauspaikka täyttöjen jäljiltä. Eli porausporukan jäljiltä näkyviin jäi vain syöttö- ja paluuputki tekniseen tilaan ja talon seinään pieni kyltti muistuttamaan kaivon paikasta.Jos reiän poraaminen olisi jäänyt näkemättä, saattaisi kyynisemmälle rakentajalle herätä epäilys kaivon olemassaolosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti