perjantai 25. lokakuuta 2013

Eikö tämä laatoittaminen ikinä lopu?!

En tiedä ollaanko maali- vai takasuoralla, mutta ei sitä ihan hirveästi ole jäljellä.

Vessan laattaa ei olekaan esitelty vielä. Så här.
On muuten sangen hanurista nuo kuvat. Väsyneenä vaan ei jaksa. Perjantai-iltana.

7 kommenttia:

 1. Meille on tulossa samat laatat saunan pesuhuoneeseen, kun teillä vessaan :)
  Onko teillä muuten laatat vessoissa kattoon saakka? Tässä kovasti vatvon ja pohdin (ja vietän yöttömiä öitä), että haluanko vessoihin kiiltävät vai matat valkoiset laatat (tuota samaa kokoa kuin teilläkin) ja haluanko ne kattoon saakka vaiko siihen reilun metrin korkeuteen. Hinta on sama, miten vain laitetaan, joten nyt on ihan vain makuasiasta kysymys ja on kyllä vaikea päättää.
  Jos teillä on perusteluita, miten päädyitte tuohon ratkaisuun, niin olisi tosi kiva kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vessan laatat on kattoon saakka. Makuasia tosiaankin, mutta me ei jotenkin edes osattu ajatella, että laatoitus ei ylettyisi kattoon saakka. Mitään parempia perusteluja ei ole, meillä kun oli ihan itsestäänselvyys, että laatoitus tulee kattoon :) Meidän nykyisen väliaikaisen asunnon WC:ssä on laatoitettu vain altaan ympärystä ja kaikki muu on maalattua. Siitä tulee jotenkin halpa vuokrakämppäfiilis ja negatiivinen olo, en tiedä, suhtautuisinko eri tavalla, jos tässä väliaikaisasunnossa ei olisi sellaista ratkaisua.

   Poista
  2. Meillä tuo kiiltävä laatta näyttää hyvältä ja se sopii molempien kukkalaattojen kanssa hyvin yhteen. Mutta miksei mattakin menisi.

   Merjan tekstiin lisäyksenä, että meillä oli ajatus tehdä vessasta sellainen, että sen voi pestä käsisuihkulla. myös siksi laatat oli selviö. Mutta sitten joku (eli minä) unohti tarkistaa, että LVI-kuviin olisi tullut lattiakaivo vessaan. Niinpä vessassa ei ole lattiakaivoa, eikä sitä pestä suihkulla...

   Merjaa kompatakseni vielä totean, että on vaikea ajatella, mikä muu ratkaisu olisi istunut talon kokonaisuuteen. Itse olemme tyytyväisiä näihin ratkaisuihin, joihin olemme päätyneet. Eipä tästä paljoa apua tainnut olla, mutta tsemppiä rakenteluun ja kyllä ne omat mieltymykset sieltä selkiytyy :)

   Poista
  3. Meillä ei ole vessassa laattaa kuin lattiassa + 10cm nostettuna seinille. Tää on kyllä varmaan sitten superhalpa, maalia ja tapettia :D

   T: Yksi, joka ei halunnut vessaan laattaa

   Poista
  4. Kuten sanottu, se on tosiaan makukysymys :)

   Poista
  5. Tuo suihkuttelu ratkaisi asian :)
   Meillä on nyt puoleen väliin seinää ilman vesieristeitä (siis kuiva vessa) ja voi että vihaan tuon vessan siivoamista! Ennen oli niin mukavaa, kun saattoi suihkia puhdistusainetta ympäriinsä ja käsisuihkulla sitten perässä. Meillekin siis tulee laatat kaikissa märkätiloissa kattoon saakka ja jos nyt oikein muistan, niin lopulta päädyin kiiltävään laattaan myös vessoissa (saunan pesuhoneessa jo noin olikin). Olen tätä jo niin kauheasti vatvonut, että en enää edes muista, mikä oli lopputulema :D Ja en kyllä varmasti tarkista, etten ala taas vääntämään ja kääntämään, seinässähän sen sitten näkee.
   Kiitos perusteluista, sain asian päätökseen :)

   Poista
 2. Heh, kyllä se laatoitus lopulta valmistuu. Hyvännäköiset laatat olette valinneet :)

  VastaaPoista