keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vesieristettä, laattaa ja tarjouksia

Kuivien tilojen laatoitustön jälkeen keräsin kaiken rohkeuteni ja siirryin kylpytilojen puolelle. Eilen telasin kylppärin seinään vesieristeen. Oikean kalvopaksuuden arvioin telaamalla ohjeen mukaisen määrän tavaraa seinälle. Tässä tapauksessa tulee ehkä vähän suotta tuplaeristys, kun kaakelilujassa on vsieriste valmiina. Saumat kuitenkin pitää neuhata, joten samalla vaivalla sitä sitten telaa eristeen pintaan kokonaan. Tästä syystä olisin voinut käyttää lujalevyä, mutta se taas on hinnaltaan kaakelilujan kanssa samoissa, joten samapa tuo.Cascon läpivientipalat ovat muuten varsin hyviä. Tiivistä tulee. Sähkörasiaan minulla ei ollutkaan sopivaa vahvikepalaa, joten tein sellaisen rullatavarasta puhkomalla hieman rasiaa pienemmpän reiän palan keskelle. Rasian varustin korokerenkaalla, jotta myös tuo kohta on tiivis. Vastaavan mestarin mukaan tässä kohtaa yleensä luistetaan ja rasia jää seinätason alle.

Eilen illalla kävin telaamassa seinät toiseen kertaan. Niinpä tänään pääsin laatoittamisen kimppuun. Jotain jo ehdin saada aikaiseksikin. Iltapäivällä kävin rautakaupassa ja hain ristilaserin työn helpottamiseksi. Saas nähdä onko se hitti vai huti.
Tärviö tuli vältettyä vahingossa, kun soitin Merjalle. Olin laittamassa tehostelaattaa väärälle seinälle. Enpäs enää muistanut, että laatta e tule suihkun taakse, vaan pitkälle seinälle. Pitkä oli tehostelaatan hintakin, mutta onhan se komeaa sitten. You'll see.

Eilen talolle ilmaantui kasa kodinkoneita. Pakastin ei ollut matkassa, saas nähdä, koska se tulee.

Eilen ja tänään talolla on käynyt muutenkin porukkaa, kun Vesivekin ja Sadexin myyjät kävivät mittomassa kattoturvatuotteita ja pari kaihdinkauppiasta poikkesi mittailemassa ikkunoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti