keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Paskat kengät vs. oikeat työkengät

Lokakuun alussa esittelin rakkaat raksakenkäni. Turvallisuusnäkökohdat huomioiden kenkäni saivat VillaTykin Mavalta arvosanan paska, elikkäs vaarallinen.

Mava järjestää blogissaan arvonnan, jossa on palkintona Jalaksen työkenkiä, eli siis sellaisia oikeita työjalkineita, eikä mitään tossusaissea. Mavan arvonnassa olen saanut erityisesti raippaa ja piiskaa naurettavista tossuistani. Onneksi Mava ei jättänyt asiaa pelkästään aiheelliseksi vittuiluksi, vaan hän katsoi minun olevan niin kipeästi kunnon kenkien tarpeessa, että lupasi minulle parin Jalaksia kokoa kanootti. Niinpä kävin sovittamassa tänään tossuja Rautiassa ja päädyin Zenit 3030 -kenkiin. Pienellä tutkiskelulla kotona totesin kuitenkin Zenit 3018:t paremmaksi vaihtoehdoksi. Piakkoin tässä siis raksaillaan kunnon kengät jalassa.

www.dinyrkesbutik.se
Onhan nuo komiat työvälineet. Ja hyvät jalassa. Ja turvalliset.

Eli kiitokset Mavalle, kun välität minunkin jaloistani. Kaikkineen erittäin hyvä juttu, että turvallisuusnäkökohdat nousevat esille omatoimiraksaajien blogeissa. Siispä kaikki kipin kapin VillaTykkiin lukaisemaan täyttä asiaa ja tietysti samalla osallistumaan kenkäarvontaan! 

1 kommentti: