maanantai 21. lokakuuta 2013

Oranssia

Keittiön laatat paikoillaan.

4 kommenttia:

 1. Oh-hoh, onpas pirteän värinen, jos ei tuossa keittiössä silmät aukea ja tule hyvälle tuulelle jo aamusta, niin ei sitten missään... en kyllä itse ihan olisi valinnut moista väriä. MUTTA makuasioistahan ei sovi kiistellä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän piti laittaa oranssikuvioista tapettia jo edelliseen kotiin, jota remontoitiin vuonna 2010. Oranssikuvioista tapettia ei löytynyt silloin, mutta ajatus oranssista jäi kytemään. Laattaostoksilla löydettiin tämä oranssi ja samankokoinen lime laatta, josta tulee kodinhoitohuoneen välitilan laatoitus. Me tykätään, että tämä on meidän näköinen ja sopii hyvin linjaltaan kokonaisuuteen :) Kun muuten on yritetty valita mustaa, valkoista ja harmaata, on joka huoneeseen haluttu myös jotain vähän muuta.

   Poista
 2. On kyllä melko pirteä! :D Mä en ikinä uskaltaisi laittaa mitään tuollaista laattaa, tuuliviiri kun oon. Tapetin ja maalin voin vielä laittaa, ne kun on kohtuullisen helppoja vaihtaa sitten kun mieli kuitenkin muuttuu.

  Kodista tulee tehdä oman näköinen. Varmasti teille hyvä valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo valinta ei ole mikään päähänpisto, vaan pitkäaikainen suunnitelma. Meillä pitkäaikainen tarkoittaa n. 2 vuotta. Se on samalla aika, jonka keskimäärin viihdymme yhdessä asunnossa.

   Todettakoon vielä, että tekee laatasta vähän ärtsympää kuin se todellisuudessa on.

   Poista