perjantai 1. marraskuuta 2013

Talvituulikkia pääsee stalkkaamaan livenä

Useesti kuulee sanottavan, että rakennuksella tulee aikoja, jolloin ei saa mitään näkyvää aikaiseksi, vaikka miten tekee. Ei ole vielä tullut meillä vastaan.

Kulunut viikko on mennyt pääasiassa laatoitusten viimeistelyssä ja saumaamisessa. Mustan saumalaastin kanssa työskentelystä saa käsityksen, kun kuvittelee hienontavansa pari pussia grillihiiliä ihan hienoksi pölyksi ja sitten levittää sen lattialle. Tämän jälkeen kostuttaa pölyn suihkepullolla. Sitten voikin alkaa siivoamaan sotkua pesusienellä.

Iltapäivän ratoksi kiinnitin allaskaapin kylppäriin.
Ehdin tässä päivänä eräänä kasata osan kodinhoitohuoneestakin. Vähän oli sovituksen kanssa tekemistä, mutta kaipa siitä hyvä tulee.

Kodinhoitohuoneessakin on tehty jo vähän jotakin.
Vessassa jäi musta saumalaasti sitten vajaa puoli neliötä vajaaksi. Vähän aina syö miestä, kun joku homma jää vähän kesken. Etenkin, kun sen mustan laastin kanssa touhuaminen on niin jännää kuin edellä kuvasin.

Vessa odottelee kattoa ja kalusteita.
Valmis siitä kuitenkin tuli. Tänään laitoin silikonit nurkkiin, joten märkätilojen laatoitustyö on nyt virallisesti ohi. Laattahommia on jäljellä vain kodinhoitohuoneen välitilan verran. Sitten en laatoita enää ikinä. No ainanakaan tänä vuonna en laatoita.

Sitten tuohon postauksen otsikkoon. Tänään Talotekon pari myyjää poikkesi talolla ja keskustelimme taloesittelystä. Meidän esittely on muuttoviikolla marraskuun lopulla. Näillä näkymin paikalla on Talotekon lisäksi jokunen muukin aiheeseen liittyvä edustaja. Palaan tähän asiaan tarkemmin sitten, kun Taloteko alkaa mainostaa kyseistä tapahtumaa.

Vastaava mestarikin kipaisi talolla pyynnöstäni. Talon valmistuminen näyttää mestarinkin silmissä ihan lohdulliselta. Niin minustakin. Piti vaan kuulla se ammattilaiselta :) (Tämä ei ollut asia, miksi hänet talolle pyysin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti