tiistai 7. toukokuuta 2013

Talopakettitoimitus alkoi ja runko nousee

Eilen kävin varovasti kurkkimassa tontilla, josko Taloteko olisi tuonut nipun puuta paikalle vaiko ei. Olin lentää pyllylleni, kun ulkoseinät olivatkin jo kahta vaille pystyssä! Ilmeisesti talo siis sopii tekemiini perustuksiin :) Valitettavasti eilen ei ollut kameraa mukana.

Tänään sitten odottelinkin ihan tärinöissäni, että päästään tyttöjen kanssa tarkastamaan runkopystytyksen toisen päivän saldo.

Kuva vakipaikalta.
Olohuone ja työhuone.
Keittiö / ruokailutila.
Kodinhoitohuone. Takana meidän makuuhuone ja sauna + pesuhuone.
Keskellä pääsisäänkäynti ja eteinen. Oikealla tyttöjen makuuhuoneet.
Tytöt olivat silminnähden innostuneita raksan tapahtumista.Siiri omassa huoneessaan.
Siiri olisi halunnut jäädä mieluummin päikkyyn kuin tulla mukaan tontille. Kuitenkin tontilla hän totesi: "täällä tontilla pitää sitten olla tosi kauan!" Siiri myös pohti, tuleeko meidän talosta yhtä korkea kuin naapurin talosta ja onko meillä sitten yläkerta.

Tontilla on jo kattotuolit ja kattovanerit valmiina odottamassa asennusta. Loppuviikosta työmaa saattaa ehkä näyttää jo talolta.

Merja sai tänään tarjouksen Domukselta kiintokalusteista ja kodinkoneista. Tarjous vaikutti ihan hyvältä, mutta pitää perehtyä siihen vielä ennen sen suurempia johtopäätöksiä. Saimme samalla tietokonekuvat kalusteista ja keittiö on kyllä ylitti odotuksemme. Mutta aiheesta hieman tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti