sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Risupuuhastelua

Kävin Siirin kanssa hieman risuhommissa tontilla. Merjan veli oli kyllä saanut tyhjättyä puut ja oksat varsin perusteellisesti. Kasailimme loput tähteet ja veimmekin yhden peräkärrykuorman tähteitä pois. Siiri keräili risuja hetken ja alkoi sitten rakentaa kotia myyrälle. Isin tyttö!Kunnan ukkelit olivat myös vieneet puut ja risut pois, joten nyt on tontilla siistiä. Alemmassa kuvassa näkyvä tienvierus näyttää nyt hyvältä, kun neljä isoa puuta otettiin rivistä pois. Naapuri oli muuten saanut työmaasähkö tontille ja anturavalu sekä iso osa perusmuuriakin oli jo tehtynä. Heti alkoi sormet syyhytä, voisi itsekin hieman muurailla. Taitaa silti olla pakko jättää ne hommat jollekin muulle, kun ei varmaan oikein löydy aikaa tehdä ihan kaikkea itse. Etenkin kun Merja palaa töihin tammikuussa.

Huomenna on tapaaminen mahdollisen vastaavan mestarin kanssa tontilla. Huomenna siis tavataan ja sitten saamme tarjouksen hänen osuudestaan.

Saimme viikolla jo tarjouksenkin Taloteolta. Hieman oli kova hinta ulkovuoren teolla ja perustuksilla. Taidan jättää ne pois tarjouksesta. Itse talopaketti vaikutti ihan kohtuullisen hinataiselta. Ensi torstaina mennään sitten keskustelemaan Talotekolle tarjouksen sisällöstä ja pitää muutenkin hieman hienosäätää sisältöä esimerkiksi ikkunoiden värin ja etenkin yläpohjan eristyksen osalta.

Viikolla minulle alkoi myös valjeta Talobitin tarjouksen suuruusluokka. Sehän oli ihan posketon, pitäisi ainakin 20 tonnia saada hinnasta pois... Juttelen vielä asiasta vastaavan mestarin kanssa huomenna ja ehkäpä yritän neuvotella myös asiasta Talobitin kanssa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että LVISA-hommat pitää hajottaa pienempiin osiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti