sunnuntai 2. elokuuta 2015

Ulkovuorin kimppuun

Viimeistelin kuluneella viikolla katon kipsilevyjen koolaukset. Seuraava homma oli ulkovuorin koolaukset. Koska sain ne tänään niin pitkälle, kuin se nyt voi tehdä, aloittelin ulkovuorin tekoa. Sainkin appiukon kaveriksi. Alimman laudan kanssa ei oikein pärjää yksin.


Varaston katoksen puoleisilla seinillä jätin koolaukset ylhäältä vielä vajaaksi, jotta kattoon saa kipsilevyt reunaan asti.

Tähän yläkolmioon laitetaan valaistu talonnumero. Talon seinässä oleva numero on valaisematon ja näkyy etenkin hämärällä hieman huonosti. Itseäni harmittaa huonosti merkityt talonnumerot, joten yritän nyt itse tehdä asian hyvin.
Kävin lauantaina Bauhausissa hakemassa tuulenohjaimia. Niitä ei löytynyt, mutta ostin katoksen seinävalaisimet. Vielä jäi hankittavaksi autokatoksen kattovalot, joiden olisi tarkoitus olla sen verran hyvät, että näkee ronkkia autoa talvella. Polttimoiden vaihtelua jne, pientä touhua. Bauhausissa ei ollut oikein mitään sopivaa kyseiseen tarkoitukseen, joten pitää vähän surffailla.

Ajelin lauantaina samaisella reissulla suhteellisen uuden asuntoalueen läpi. Pisti silmään, kuinka lähes järjestäin autokatoksissa pidetään polttoipuita. Näinhän ei saisi tehdä, vaan puut pitäisi sijoitella pois autojen vierestä, esimerkiksi näin kuten meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti