tiistai 18. elokuuta 2015

Sähkötyöt sekä ovet ja ikkunat

Sähkömies kävi viikko sitten maanantaina aloittelemassa sähkövetojen tekemisen. Homma sujui ilmeisen rivakasti ja tiistaina olikin sitten jo valmista.

 


Tänään tuli ovet ja ikkunat. Ikkunat heilahtivat jo paikoilleen. Laitan vaahdot sitten samalla, kun ovet on paikoillaan. Ovissa, ei ollut mitään merkintää paloluokituksesta, joten pitää vielä ihmetellä, onko toimitus oikein vaiko ei.


Muutoin työmaa odottelee levyhissiä lainaan. Kattojen levytykset estävät muun touhun toistaiseksi. Periaatteessa seiniä voisi jo maalata, mutta ulkovuori on hieman kesken ja kovin mielellään maalamisen tekisi kerralla. Räystäslaudat voisi maalailla irrallaan, mutta sekin vaatisi levykasojen katoamista katoksesta. Kattohuopaakin voisi laittaa, mutta sitä varten tarvitaan räystäpellit. Ne taas olisi kovin näppärää tilata samaan aikaan ikkuna- ja ovipeltien kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kova urakka näissä on, mutta hyvä juttu että homa hoituu. Meidän naapurissa myös on rakentaminen meneillään, tuossa perheen mies mainitsikin, että heillä tuo sähköasennus on ilmeisesti seuraavaksi työnalla. Kiva seurata näitä blogeja, tulee ihan omat rakennusajat mieleen.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä vaikuttaa. Mistä saitte levyhissin? Meidän täytyisi saada seuraavaksi sähkötyöt hoidettua. Niitä asioita selvitellään varmasti ensi viikon kuluessa. https://www.sahkoasennus-ristimaki.fi/sahkoasennus/yrityksille

    VastaaPoista