sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Maalari maalasi...

Siiri on pitkään haaveillut oman huoneensa maalaamisesta. Viimein koitti päivä, jolloin Siiri pääsi maalaamaan. Tirppa jaksoikin sitten maalata oman huoneensa lisäksi Säteen huoneen seinät omalta työskentelykorkeudeltaan!


Tänään talolla olikin sitten taas lämpöä. Mittari näytti 22,5 astetta, joten säädin pumpulta lämpöjä hieman matalammaksi. Ainakin toistaiseksi lämmitysongelma näyttäisi ratkenneen.

Valitsimme seinien yleisväriksi valkoisen sijaan vaaleanharmaan (NCS S 1000-N). Sävy ei olutkaan niin vaalea kuin olimme kuvitelleet. Vähän aloin empiä kyseisen värin soveltuvuutta olohuoneeseen. Voi tosin olla, että kuivuessaan sävy haalenee. Päätimme kuitenkin miettiä sävyn käyttöä olohuoneessa vielä uudelleen, kun saamme mauuhuoneiden seinät maalattua valmiiksi ja olohuoneen pohjamaalattua.

2 kommenttia:

 1. Ihana maalari!

  Blogissanne olette useampaan kertaan maininneet Oriveden Värin, onko se hinnaltaan erityisen kilpailukykyinen vai onko se vain teille luontainen suunta liikkua jolloin hankintojakin tulee tehtyä sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriveden Värin kanssa kävi niin, että Merja oli alkuvuoden töissä Orivedellä. Merja oli käynyt pyytämässä takkatarjouksia mm Tulikiveltä ja Oriveden paikallislehdestä Merja huomasi, että Oriveden Värissä on takkapäivät. Saimme Tulikiven takan Oriveden Värin kautta edullisemmin kuin mitä sen olisi saanut Tulikiveltä. Samassa yhteydessä sovittiin pintamateriaalien kartoituskäynnistä, mikä oli siltä osin järkevää, että Merja oli paikkakunnalla töissä. Hinnat ovat olleet ok tasoa eli jonkin verran niitä on verrattu muihin tarjoajiin. Sittemmin Merja on vaihtanut työpaikkaa, joten enää ei ole läheisyysetua, harvoin sitä muuten on asiaa sille suunnalle. Kuitenkin palvelu on ollut hyvää ja mutkatonta, ja Värin Annelta on saatu hyviä ja rehellisiä näkemyksiä. Kun hintatasokin on ok, ollaan nyt sitten hankittu kaikki pintamateriaalit sieltä :)

   Poista