maanantai 12. elokuuta 2013

Puhti pois

Saimme Aten kanssa kattolevyt paikoilleen viime lauantaina. Sunnuntain pidin vapaata, mutta tänään oli vuorossa talon siistimistä. Veimme kaksi kärryllistä kipsilevyjätettä kaatopaikalle ja haimme samalla vajaasärmäistä puutavaraa telineiden rakentamista varten. Tulin siihen lopputulokseen, että katon tekeminen käy paljon joutuisammin, kun uhraa hetken kunnolliseten telineiden tekemiseen. (Appiukolla saattoi olla pieni vaikutus tähän johtopäätökseen päätymisessä.)

Pirautin aamulla RepAirin kavereille ja he lupasivat poiketa tällä viikolla katkomaan IV-putket levypinnan kanssa tasan. Iltapäivällä pojat jo kaartoivatkin tontille ja niinpä talo on suojausta ja siistimistä vaille valmis tasoitustyötä varten.

Viime viikko oli niin raju, että nyt on puhti pois. Kait se tästä...

5 kommenttia:

 1. Pieni raksaolut napaan niin kyllä se siitä. Väsyminen kuuluu asiaan ja sieltä kyllä ajan kanssa taas noustaan :)

  VastaaPoista
 2. Hmm... olut olisi kyllä poikaa. Ei taida vaan olla kaapissa ainoatakaan :(

  Tällä(kin) kertaa sorruin (taas) raksasuklaaseen :P

  VastaaPoista
 3. Ihana seurata teillä hommien etenemistä. Me, kun ruovimme vielä lähtökuopissa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Lähtökuoppien kaivaminen, suunnittelu ja rakentamisen valmistelu vievät paljon aikaa ja välillä tuntuu, ettei mikään etene. Kuitenkin on parempi, mitä enemmän jaksaa suunnitella ja miettiä vielä kaiken läpi uudestaan. Muutoin saattaa havaita pieniä lapsuksia toteutusvaiheessa (meillä jäi esim. vessan lattiakaivo laittamatta, vaikka olimme sellaisen ajatelleet laittaa).

   Itse seurasin viime vuoden loppupuolelta alkaen tarkasti Hilman blogia, jossa rakentamisen etenemistä oli hauska katsella. Hilman talo valmistui keväällä, ehkä meidänkin talo siis valmistuu josus :)

   Poista
  2. Juurikin siltä tuntuu, että mikään ei oikein etene ja eri virastojen ym. kesälomat aiheuttavat tuskastuttavaa odottelua. Tuo on varmasti totta, että mitä enemmän jaksaa suunnitella ja miettiä, niin sitä parempi... pitäisi tosiaan vain jaksaa ja malttaa.

   Ihan mainiota vauhtiahan teillä on edennyt, jos ja kun suunnittelette jo marraskuulle muuttoa!

   Poista