perjantai 31. toukokuuta 2013

Lämmitysvalmis

Tosin pääovi ja terassiovi ovat vielä asentamatta, joten ei paljoa kannata lämmitellä. Terassiovi pitikin jäädä asentamatta. Pääovi oli menossa paikallee, kun Talotekon asentajat huikkasivat allekirjoittanneen paikalle katsastamaan tilannetta. Ovessa on nimittäin alareunassa selvä rouhaisu. Asia menee taas Talotekon kautta eteenpäin, eli voimme vain odotella.

Itse ehdin puuhastella vain puolisen päivää erkkerin kimpussa. Ulkovuorin teko on mukavaa, kun koko ajan tulee näkyvää. Hieman on ongelmia naulaimen kanssa. Välillä tulee hyvää jälkeä, välillä taas naulat hakkautuvat liian syvälle, ja joskus kannat jäävät näkyviin. En nyt sitten tiedä, onko vika naulaimessa, kompurassa, vai miehessä. Mutta näillä mennään.

Kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan ovet ovat jo paikoillaan.


Siiri protestoi eilen sisätilojen sotkuisuutta. Tänään Talotekon asennuskaksikon jäljiltä on vähän toisenlaista.Huomenna on pakko ottaa lapiot esille ja alkaa kaivamaan viemäriuria. Ehkä samalla löytyy kadonnut maadoituskupari ja sähkökaapelien syöttöputki korjautuu paikoilleen. Samoin väliovien kohdille pitää tehdä kolot sokkelimuuriin.

Niin, ja se lattialämmityssuunnitelma oli ihan selkeä, kunhan vain otti ja perehtyi asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti