perjantai 10. toukokuuta 2013

Epäonnistunut ikkunatoimitus

Tänään oli työmaalle ilmestynyt ikkunat. Kuljetus ei ollut mennyt ihan putkeen. Yksi nippu ikkunoita makasi sujuvasti maapenkkaa vasten. Koska nipun yksi kuljetusaikaisista tuista oli rikki ja toinen puuttui kokonaan, olivat ikkuneet rojahtaneet yhteen. Kuljetusaikaisen tuen naulat olivat naarmuttaneet ikkunapuitteita.


Hyvin  purettu vai puolittain tehty?
Naarmuja karmissa.
En ihan ymmärrä kuljettajan logiikkaa. En usko, että Taloteko on tilannut tontille b-luokan ikkunoita, joten miksipä suotta jättää niitä tontille? Kuljetuslogistiikka voi tietysti olla yksi syy, eli loppukuorman purkaminen toisissa paikoissa olisi voinut käydä aika vaikeaksi. Laitoin viestiä Talotekon toimimituksista vastaavalle henkilölle. Katsotaan, miten homma hoituu.

Tänään ei raksamiehet olleetkaan käyneet tontilla. Keskiviikkona pari tolppaa oli noussu paikoilleen ja yläpäätyjä oli valmistettu nostoja varten.


Kävin tänään peittelemässä kipsilevyniput ja päätykolmiorakennelmat hieman paremmin, koskapa sääennusteet ovat viimeaikoina luvanneet epävakaista. Olen hieman neuroottinen rakennusaikaisesta materiaalien suojaamisesta, kun töiden puolesta on tullut nähtyä ja kuultua yhtä ja toista vesisateen aiheuttamista rakennevaurioista. Ynnä niiden vaurioiden aiheuttamista ongelmista asumiseen uusissakin taloissa. Toivottavasti kattotuolit, katevanerit ja alushuopa asentuvat paikoilleen pikaisesti, jotta runko saadaan sateelta suojaan. Poutasääkään ei olisi haitaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti