keskiviikko 14. elokuuta 2013

Väliaikatiedot pintamateriaaleista

Mittailimme viime viikolla seinäpinnat, jotta saadaan tilattua pintamateriaalit Oriveden Väristä. Pekka laittoi maanantai-iltana määrät ja jo eilen aamulla Harri oli vastannut ja esittänyt tarkentavia kysymyksiä. Totesimme, että on parasta mennä koko perheen voimin katsomaan vielä kertaalleen meidän tekemät tapetti-, laatta- ja laminaattivalinnat ja samalla katsotaan työhuoneen seinään sopiva harmaa sävy.

Aiempi ajatukseni oli, että työhuoneeseen tulee kukallista tapettia, mutta Paapiista tilaamani mustavalkoinen pöllökangas johdatti ajatukseni siihen, että on parempi maalata seinät neutraalisti ja käyttää värejä sitten verhoissa ja mahdollisissa seinälle pingotettavissa kankaissa. Ihania Marimekko-paloja nimittäin odottaa varastossa juuri seinälle päätymistä. Samoin Siirin huoneeseen pitää valita sopiva vaalea violetti väri, sillä Siiri haluaa Tau-nallen värisen huoneen ja Taullahan on violetti mekko. Treffit Harrin kanssa on sovittu lauantaiksi.

Viime viikolla tuli muuten valaisinkuorma Valotornista. Osa tavaroista jäi vielä jälkitoimitukseen, mutta nyt meillä on sitten meidän aso-kolmiossa mukava määrä valaisinlaatikoita täydentämässä meidän tyylikästä sisustusta. Meille on useammassa muuttotilanteessa käynyt niin, että uutta kotia varten on tehty hankintoja ja niitä on sitten säilytetty siihen saakka, että ollaan päästy muuttamaan. Surkuhupaisin taisi olla 39-neliöinen yksiöni, jossa asuimme puoli vuotta yhdessä ja lopulta sängynaluset ja kaikki paikat olivat täynnä uuden kodin tavaraa. Sellainen tilanne alkaa olla nytkin, tosin neliöitä on tuplasti, mutta onpa meitä asukkaitakin tuplasti. Pekka pitää loppuviikolla palaverin meidän vastaavan mestarin kanssa ja toivottavasti ollaan sitten viisaampia siitä, uskalletaanko jo irtisanoa meidän väliaikainen asunto. Meillä on 3 kk:n irtisanomisaika, joten jos muuttoa suunnittelee marraskuun lopulle, pitää koti irtisanoa jo kahden viikon päästä. Jännää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti