maanantai 28. heinäkuuta 2014

Talo maalattu!

Perjantaina illalla sain maalaukset valmiiksi! Kaikkiaan maalia kului 5,5 purkkia vaalean harmaata ja 3,5 purkkia tumman harmaata.


Parissa postauksessa olen Merjan kanssa kirjoitellut havaintoja Teknoksen Nordica Ekon ominaisuuksista. Tässä ne vielä koottuna:


 • Maali on nopeasti pintakuiva, kuitenkin niin, ettei se häiritse maalaustyötä. Kahta eri väriä maalatessa voi ihan pienen odottelun jälkeen tehdä rajausteippauksia juuri maalatun pinnan päälle. Tuota tuli hyödynnettyä reilusti talon korkeita seinäosuuksia maalatessa, kun nostimen vuokra-aika oli rajattu.
 • Maali levittyy helposti.
 • Maali sekoittuu hyvin. Vanha ohjehan taitaa kuulua, että maalaa aina yksi paneeli päästä päähän. Meillä se ei oikein onnistunut telineiden ja nostmen takia. siitä huolimatta talon väritys näyttää tasaiselta, eikkä laikkuja esiinny.
 • Maalin tuoksu on miellyttävä (naisellinen huomio).
 • Maali peittää hyvin.

Kiitokset Teknokselle maaleista, värisuunnittelijalle mahtavasta väriyhdistelmästä ja Teknoksen tekniseen tukeen neuvoista ja avusta!

2 kommenttia:

 1. Hieno talo teillä! Olisiko mahdollista saada valmiista talosta kuvaa myös päivänvalossa? Miten ulkorakennus etenee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Vastaukset kysymyksiisi: on (ks. uusin postaus) ja puoliksi tehty (= hyvin suunniteltu). :)

   Poista