perjantai 4. lokakuuta 2013

Paljasta pintaa

Tämä viikko meni vielä maalausten parissa. Makuuhuoneen seinistä tuli hyvät, mutta päätin silti maalata olohuoneen seinät puhtaanvalkoiseksi. Tänään sain maalaukset valmiiksi lukuun ottamatta Siirin lilaa seinää, jota isi ei missään nimessä saanut maalata. Sädekin alkoi puhua seinille piirtämisestä (tarkoitti maalaamista), joten huomenna tytöt pääsevät maalaamaan viimeisen seinän pätkän.

Eilen talolle tuli kaksi lavallista laattoja. Vihreät ja oranssit laatat ovat keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilojen laattoja ja taempana on olohuoneen isot lattialaatat.


Kuvassa vilahti myös Säteen vaaleanpunainen seinä.

Olohuoneen katosta tuli murheenkryyni. Katto oli hyvä siihen asti, kunnes iltapäiväaurinko pyyhki kattoa säteillään.


Tänään aamuaringossa tilanne ei ollut niin paha. En tiedä oliko maali sitten kuivunut paremmaksi, vai mikä oli. Paikkailin paria kohtaa ja toivottavasti siitä tuli edes riittävän hyvä.

Tänään Merja bongasi Kodin Terran mainoksesta väliovia huojennetulla hinnalla. Tarjolla oli Matti-Oven massiivipuisia yksipeiliovia hintaan 95 € / kpl. Normaalihinta huitelee jossain 120 €:n hujakoilla. Ilmoituksessa mainittiin rajoitettu erä, joten Merja soitti ja kysyi, onko ovia vielä jäljellä. Puhelua ei saatu ohjattua infosta eteepäin, joten homma jäi auki. Päätin silti lähteä katsastamaan tilanteen paikan päälle. Onneksi ovia oli vielä jäljellä ja niinpä saimme väliovet hankittua. Ostin samalla karmit ja satiinilasisen oven kodinhoitohuoneen ja kylppärin väliin. Kaikkineen olen erittäin tyytyväinen, että saimme tonnilla kaikki väliovet ja vieläpä massiivipuisena. Massiivipuisten kovan hinnan vuoksi olimme päätymässä raidoitettuihin puristeoviin, mutta nyt kävi hyvä tuuri, eikä näin tarvitse tehdä.

Samalla reissulla ostin rosteriset kaivon kannet, jotka kuitenkin olivat sitten väärää mallia. Pitänee palauttaa ne. Ostin myös kasan ovenkahvoja hintaan 5 € / kpl ja valkoisia kiuaskiviä.

Huomenissa taas jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti