maanantai 7. lokakuuta 2013

Kylpytiloissa työ etenee / maalausreklamaatio

Niinhän siinä sitten kävi, että olohuoneen katon maalausjälki oli ihan hanurista. Aamu- ja ilta-aurinko tekivät selväksi, että katolle on vielä tehtävä jotain. Se jotain oli 10 litraa maalia kaupasta ja lisää telailua. Ihan varma ei vieläkään voi olla lopputuloksesta, mutta olen toiveikas.


Maalasin lopulta tuon takan päällä olevan puupalkin puhtaalla valkoisella ja jätin vahailut sikseen. Hetken jo suunnittelin mustaa vahaakin, mutta Merjan mielestä on parempi, ettei palkkia korosteta. Luulen, että oli hyvä ratkaisu.

Maalipurkin lisäksi tänään maalikaupasta tarttui matkaan valkoiset seinälaatat ja kylppärin musta tehostelaatta. En vain ameebana tajunnut ottaa kuvaa siitä tehostelaatasta. Mutta hienoa se on, sen voin jo nyt paljastaa :)

Viikonloppuna Siiri, Säde ja Merja maalasivat Siirin huoneen valmiiksi.


Itse askartein saunan ja kylppärin parissa asennellen SPU-levyjä kattoihin ja saunan seiniin. Tuon homman jälkeen oli taas ukko ihan uretaanissa, mutta onneksi ei ollut tällä kertaa hiuksia, joita sotkea urtsilla.


Kylppärin kattoon piti tehdä luukku jakorasiaa varten, koska sähkärit olivat puhoittaneet rasian aika tiukoille.

Kuvassa näkyy roikkuvat valokuidut, joiden projektori on teknisen tilan puolella.
Sauna ja  kylppäri alkavat olla valmiita vesiersitystä varten. Huomenna palaveeraamme vastaavan mestarin kanssa, jotta tulee tarkisteltua, etten ole unohtanut mitään tärkeää. Samalla pitää käydä läpi taas muutama muukin pikku juttu, jotta työskentely itsessään sujuu joutuisasti.

Eilen täytin lattiasta reikiä tasoitteella. On sekin homma jäänyt roikkumaan, kun ei ole oikein kiinnostanut. Nyt se oli pakko tehdä, jotta pääsen laatoittamaan lattioita.

Laskeskelin tänään, että olen aika rapsakasti jäljessä budjetoitua aikataulua. Käytännössä ulkohommiin meni enemmän aika kuin olin ajatellut. Onneksi aikataulussa on pelivaraa. Eikä se auta muuta kuin tekemällä. Huomenna siirryn eteisen ja olkkarin lattian kimppuun. Laskeskelin, että on järkevintä aloittaa laatoitustyö siitä, jotta keittiökaapit saa sitten suoraan paikoilleen ja muut kiintokalusteet näppärästi keskelle olkkaria.

1 kommentti:

  1. Mä luulen että tuossa kohtaa palkin maalaaminen valkoiseksi oli hyvä ratkaisu. Meillä palkki jakaa samassa tilassa olevan keittiön ja olohuoneen ikäänkuin omiksi tiloikseen, ja maalasin palkin mustalla. Taisi olla ensimmäinen asia mitä tässä talossa maalasin. Jotkut eivät mustasta palkista pidä, mutta mun talo,mun palkki.. :D

    VastaaPoista