keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tapettikaupoilla

Siitä on jo useampi viikko, kun käytiin Oriveden Värissä ja sen reissun pohjalta valittiin laatat ja laminaatit. Lattiamateriaalit siis ovat kunnossa, mutta Pekka on useampaan otteeseen muistuttanut, että minun pitäisi poiketa katsomassa tapettivaihtoehtoja. Pekka oli edellisellä käynnillä merkinnyt joitain malleja muistiin, mutta mitään ei ollut päätettynä. Tänään sitten käytin 20 minuuttia tapettivalintaan ja päädyin kolmeen tapettikirjaan, joista valinnat hyvin todennäköisesti tehdään.

Kriteeri meidän tapetille on paksuus ja pinnan elävyys. Tykkäämme kuvioista, kiehkuroista ja kukista. Hyviä värejä voisivat olla harmaa, hopea, oranssi, turkoosi, violetti. Tällä kertaa meille ei tule mitään vihreää, sillä edellisessä kodissa oli kahdessa huoneessa limeä ja se oli aika paljon se. Samoin punainen värinä on kokeiltu, kun makuuhuoneen tapetin kukat olivat punaisia. Ruskeaa taas oli niin paljon joka puolella, että ruskeakaan tuskin on tällä kertaa meidän juttu. Ohut paperitapetti on ehdoton no no aiempien kokemustemme perusteella.

Meidän kriteerillä löytyi oikein potentiaalisia tapetteja ja voi olla, että aiemmasta suunnitelmasta poiketen myös tyttöjen huoneeseen tulee tapettia ainakin pienelle alueelle. Jää nähtäväksi, mitä Pekka ja tytöt sanovat vaihtoehdoistani, mutta eiköhän ne tapetit noissa kirjoissa ole :) Monien mielestä tapettien valinta on tosi hankalaa, mutta ei se mitään rakettitiedettä ole, ainakin jos etukäteen on jo ajatus tyylistä ja sävyistä.

1 kommentti:

  1. Oli hienoja tapetteja, annoin hyväleiman! Koitetaan saada kuvia tänne jossain sopivassa välissä.

    VastaaPoista