sunnuntai 7. elokuuta 2016

Katoksen maalailua

Taisin luvata enää yhden postauksen. Mutta enpä malta olla päivittämättä tilannetta katoksen osalta. Kesä on edennyt elokkuulle. Viimeiseen asti olen lykännyt katoksen toista maalauskierrosta. Tekemätön työ on ikävästi muistutellut joka aamu töihin lähtiessä ja illalla palatessa. Syödessäkin erkkerin ikkunasta edessä häämöttää autokatos, joka huutelee maalia pintaan.

Lopulta tartuin härkää sarvista kaksi viikkoa sitten. Kiskaisin eräänä sunnuntaina yhden sivuräystään ja yhden päätyräystään. Seuraavana aamuna niksautin selän töihin lähtiessä, joten viikko menikikin rattoisasti niin, ettei selkä oiennut lainkaan.

Eilen jatkoin lopulta urakkaa. Isoveljen vinkistä maalasin katon alapinnan telalla käyttäen vartta apuna. Sehän meni kivasti. Suosittelen!

Tänään jatkoin touhua ja nyt on kaikki tumman harmaat osat maalattuna, lukuun ottamatta vinorimoituksia. Vaaleat osat taas ovat valmiina polttopuiden päätyä lukuun ottamatta. Puut pitäisi siirtää pois, se on melkein siinä se suurempi ja ikävämpi työ,

Mutta hyvältä näyttää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti