maanantai 31. maaliskuuta 2014

Rakennuskrapula

Täällä blogissa on ollut vähän hissua viime aikoina. Täytyy myöntää, että viime vuoden rykäisy sai aikaan varsin karmaisevan rakennuskrapulan. Olen kyllä saanut talon sisältä kuosiin, eli talon osalta keskeneräistä on ulkomaalaus (ei kiinnosta) ja terassit (ei kiinnosta). Näiden lisäksi olisi yksi kokonainen piharakennus tehtävänä (ei sekään kiinnosta) ja pihatöitä (ei kiinnosta).

Summa summarum, tällä hetkellä ei paljoa inspaa. Siitä huolimatta sain tilattua ulkorakennuksen rakennesuunnitelmat, jotka jo sainkin. Sain kuvat mielestäni ihan asialliseen hintaan Instra Oy:stä (JR Autosuojat) ja homma sujui nopeasti ja vaivattomasti.

Seuraava vaihe on pakottaa itsensä Byggmaxiin hakemaan runkotavaraa terassiin. Ja hankkia kaivuri kuskeineen kaivamaan autokatoksen pohjaa.

Saatanpa palata asiaan piankin.

3 kommenttia:

 1. Haha, ei kiinnosta -lista on lähes samanlainen täälläkin :D Terassi ja varasto kiinnostaa vähän, mutta rakennusvalvonta haluaa varastoon jotain palopaskaa -> ei kiinnosta.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on täysin sama ei kiinnosta-lista :D Terassi nyt on melkein valmiina, mutta sitä pitäisi laajentaa ja sitä ennen kaikki rakennusjätelauta järjestää tuolta pihanperältä hyötykäyttöön tai polttopuiksi. ... Ei todellakaan kiinnosta. Mutta eikös näissä taloissa seuraavat 50 vuotta asuta, joten onhan tässä aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista! Huojentavaa havaita, että samaa tapahtuu muillakin :)

  Meillä on Mava sama juttu, että varastolle olisi tarvetta, mutta siinä on ikäviä elementtejä mukana. Tänään pitäisi kaivurin tasata piharakennuksen pohja, mutta sitten se pitäisi lätkätä, Milläs ihmeellä lätkää siirtelee työmaalla peräkärryltä pois ja takaisin, kun kaivuria ei ole käytössä... Raskasta on :P

  VastaaPoista