lauantai 23. kesäkuuta 2012

Pieniä muutoksia blogissa, suurempia kotosalla


Vuosi siinä meni, että sain korjattua blogin kuvat kuntoon. Samalla tein Mennin pyynnöstä pientä päivitystä blogin sivulaatikkoihin. Näissä suurin muutos oli yhteenveto rakenneus- ja remontointiprojekteista tuohon sivun oikeaan laitaan. Toivottavasti se on hyödyksi vierailijoille. Kysymällä saa toki aina lisää tietoja.

Kotosalla on menossa hieman suurempia muutoksia. Talven aikana rivitaloasumisen "ihanuudet" voittivat unelma-asuntomme parhaat puolet. Ensi perjantaina käydään kirjoittamassa kauppakirjat ja meistä tulee kodittomia heinäkuun lopulla. Rakkaudella kunnostettu kotimme löysi siis uudet omistajat. Ei silti syytä huoleen, saimme jokin aikaa sitten tietää voittaneemme tonttihuutokaupan kotokunnassamme. Tontti on erittäin hyvällä paikalla ja juuri sopivan kokoinen meille, eli riittävän pieni, onhan täällä mökillä tuota lääniä ihan riittävästi.

Uutta projektia siis aluillaan. Hieman jännittynein ja pelonsekaisin tuntein tässä mennään eteenpäin, mutta hiljalleen alkaa puuhatärinä saada vallan, kun hommat etenevät. Nyt kun asunto on myyty taloprojektin alta, ensimmäinen askel on löytää sopiva sijaiskoti, jossa voimme asua seuraavat 1,5 - 2 vuotta. Rakentamisen suhteen ei siis ainakaan vielä pidetä suurta hätää. Suunnittelu on tietysti käynnissä, Vuoreksen asuntomessuille mennään hakeman ideoita ja sitten pitäisikin varata keskustelutuokioita talovalmistajien edustajien kanssa. Muutama suosikki on jo putkahtanut esille, mutta katsotaan nyt rauhassa. Rakentelu aloitetaan aikaisintaan keväällä 2013. Pakka on sinänsä täysin auki, että haluaisimme avaimet käteen -talon, mutta toisaalta kustannuksissa saisi säästöä rakentelemalla ainakin osan itse. Mutta tähän palataan sitten, kun asunto- ja muuttokuviot ovat selvillä.

-Pekka 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti